Anunţ privind data şedinţei Comisiei Zonale a Monumentelor Istorice nr. 6, Bihor - Satu Mare - Maramureș

  • Direcția Județeana pt. Cultură Bihor

Vă informăm că următoarea ședință a Comisiei Zonale a Monumentelor Istorice nr. 6, Bihor - Satu Mare - Maramureș va avea loc marţi în data de 09.03.2021. Depunerea documentațiilor se va face până în data de 03.03.2021, miercuri, la ora 16, la sediul DJC Bihor.

Ședința se va desfășura online, în consecință, documentațiile se vor depune obligatoriu în format digital și letric împreună cu cererea tip și declarația pe proprie răspundere privind faptul că documentația în format digital este identică cu cea în format letric doar pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. nu pe alte adrese.

Insistăm să se trimită în format digital întreaga documentație: acte administrative, părțile scrise și piesele desenate ale proiectelor. Documentațiile care nu sunt depuse în format digital până la data de 03.03.2021 nu vor fi discutate în cadrul ședinței Comisiei Zonale din martie ci în Comisia din luna următoare. Nu se vor accepta completări ulterioare iar documentațiile incomplete nu se vor discuta în ședința anunțată prin prezenta adresă.

Pentru susţinerea în şedinţa comisiei a documentaţiilor depuse, arhitectul/ beneficiarul vor transmite către DJC Bihor prin adresa de email indicată, solicitarea şi datele de contact – telefon şi adresa de email.

DJPCB Copyright © | Toate drepturile rezervate. Web design realizat de WebAsist Suport Center.